EXPERIÈNCIA AL TEU SERVEI

T’ajudem amb el teu esdeveniment corporatiu

Arriba el moment de demostrar tot el potencial de la teva empresa. La imatge corporativa és molt rellevant per al seu èxit. T’ajudem a organitzar qualsevol esdeveniment corporatiu: reunió de treball, ponència, una presentació de nou producte… Ens fem càrrec de configurar tècnicament el teu esdeveniment amb una àmplia gamma d’equips de so, projeccions i pantalles de grans dimensions, microfonia i il·luminació, que posem a la teva disposició per cobrir cada necessitat.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Servei per a esdeveniments esportius de tota mena

Participem en tota classe d’esdeveniments esportius: carreres, campionats d’atletisme, ciclisme o presentacions d’equips esportius a través de serveis de sonorització, microfonia  d’alt rendiment per speakers, il·luminació, muntatge d’estructures, entre d’altres.

LLOGUER D’EQUIPS

Prefereixes muntar-te tu mateix la festa?

Suit&Music t’ajudem a organitzar el teu esdeveniment oferint-te el corresponent assessorament tècnic i els equips necessaris més adequats, amb la possibilitat de servei integral d’instal·lació i transport a qualsevol part de Catalunya.

 

ALTRES SONORITZACIONS

Necessites música en directe o un DJ?

Necessites un grup musical o un DJ per amenitzar el teu esdeveniment. Ens encarreguem de recollir les teves necessitats i oferir-te la millor opció. 

Disposem d’una àmplia varietat de cabines DJ per adaptar a cada tipus d’esdeveniment, sigui la inauguració del teu negoci, sessions còctel / ambient per a hotels i terrasses, entre altres. 

 Els nostres DJs estan formats per oferir les millors sessions per a cada estil musical, des de sessions més comunes amb Pop, Dance actual, Disc, Funky 80′, 90′, rock; o sessions d’estils més específics com són el deep house, tecno, tec-house, Ambient, Indie rock, Nu disc, etc.

 Per tal d’anar en la mateixa direcció, cada sessió està definida i seleccionada de manera conjunta amb els nostres clients.

 En el perfil SUITANDMUSIC de MIX Clound trobaràs algunes mostres de sessions d’alguns dels nostres DJs.

Solicita información

Garantizamos responderte
en menos de 48 horas

LLÁMANOS AHORA
696 615 201